Programma's

Volgorde

Over Stenden Hotel Management School

Over Stenden Hotel Management School

Stenden Hotel Management School is met 3.000 associate, bachelor en masterstudenten uit meer dan 50 landen en 13.000 alumni wereldwijd de grootste en meest internationaal georiënteerde hotelschool van Europa.

Leren aan Stenden Hotel Management School is leren aan één van de meest vooruitstrevende en innovatieve Hotel Managementscholen. Een hotelschool die zichzelf en haar studenten continu uitdaagt om kennis te vergaren, talenten te ontwikkelen en te anticiperen in een snel veranderende wereld.

Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: in het Engels noemen we dit Hostmanship. Hostmanship vormt het hart van onze opleiding en overstijgt het begrip hospitality. Het gaat om een mentaliteit; de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren.
Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry. Een jonge professional met een stevig fundament die strategisch kan anticiperen op verandering en die een positieve bijdrage kan leveren aan de wereld van morgen.

www.nhlstenden.com/stendenhms

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV