Programma's

Volgorde

Erwin van der Graaf: “De vooruitzichten van onze branche zijn nog steeds goed”

8:16

Hoe open je in een restaurant op de juiste manier een fles wijn?

1:25

Personeelswerving - Wat is belangrijk bij een sollicitatiegesprek in de horeca?

0:58

Welke condities zijn nodig om wijn zo lang en goed mogelijk te bewaren?

1:50

Hotelreceptie - Hoe check je gasten op een servicegerichte manier in?

0:58

HorecaWeetjes

Altijd al willen weten hoe je een fles mousserende wijn in een restaurant opent? Of wat nou het verschil is tussen een vegetariër en een veganist? HorecaWeetjes geeft antwoord! Leuke feitjes en weetjes over de horeca die je altijd al wilde weten en waarvan je denkt: o, zit dat zo. Heb jij leuke suggesties? Neem dan contact met op met HorecaNederland.TV en wie weet komt jouw HorecaWeetje in de volgende aflevering!

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV