Programma's

Volgorde

Erwin van der Graaf: “De vooruitzichten van onze branche zijn nog steeds goed”

Coronavirus

Erwin van der Graaf: “De vooruitzichten van onze branche zijn nog steeds goed”

Coronavirus

Erwin van der Graaf (Vice President Operations Accor Hotels) bespreekt de huidige situatie en de toekomst van de hotelindustrie. Ook gaat hij in op de vraag of het nog verstandig is om een carrière in de gastvrijheidssector na te streven. Van der Graaf: “Voor mij is dat duidelijk: JA! Natuurlijk wordt de hotelindustrie geraakt door de coronacrisis, maar welke sector op dit moment niet? Dus het is niet zo logisch om van baan te veranderen om deze reden. Bovendien zijn de vooruitzichten van onze branche op middellange en lange termijn nog steeds goed. Het blijft een fantastische sector om in te werken!”

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV