Programma's

Volgorde

Design Based Education met Niels van Felius

Design Based Education

Design Based Education met Niels van Felius

Design Based Education

Docent Technology Niels van Felius nodigt twee Stenden Hotel Management School studenten uit voor een creatieve Design Based Education opdracht. Aan de hand van een stappenplan bedenken studentes Cosmina Bradea en Carlotte Roncoli hoe het interieur van Grand Café Z in Leeuwarden kan worden ingedeeld conform de eisen van de 1,5 meter economie.

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV