Programma's

Volgorde

Masterclass Petra ten Hoor – Schmidt: LEARN hoe je met klachten omgaat

Masterclass

Masterclass Petra ten Hoor – Schmidt: LEARN hoe je met klachten omgaat

Masterclass

In onze carrière hebben we waarschijnlijk allemaal wel eens te maken gehad met een ontevreden gast. Hoe ga je daarmee om? Petra ten Hoor-Schmidt is trainer en coach bij TIPPS (Training Improvement Performance by Petra Schmidt). In haar masterclass laat zij zien hoe je een boze of onbeleefde gast hospitality toont aan de hand van de LEARN methode.

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV