Programma's

Volgorde

Hotello Talk met Joëlle van Lierop: Schiphol

Hotello Talk

Hotello Talk met Joëlle van Lierop: Schiphol

Hotello Talk

De coronacrisis is ook luchthaven Schiphol niet in de koude kleren gaan zitten. Sinds de lockdown zondag 15 maart 2020 veranderde de luchthaven als het ware in één klap van een levendige metropool in een rustige provinciestad. In deze Hotello Talk schuift Joëlle van Lierop aan bij interviewer Joël Bosma. Van Lierop is Manager Operations op Schiphol voor HMSHost International. Ze vertelt in dit interview, opgenomen begin mei 2020, over de impact van de coronacrisis op haar werk en werkomgeving, de toekomst en de bijdrage die onze studenten kunnen leveren aan de ontwikkeling van Schiphol in de nasleep van de lockdown.

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV