Programma's

Volgorde

Studente Didi Koers: “Bij een lichte hoest werden we al naar huis gestuurd”

Coronavirus

Studente Didi Koers: “Bij een lichte hoest werden we al naar huis gestuurd”

Coronavirus

Stenden Hotel Management School studente Didi Koers liep stage in Doha, Qatar bij het InterContinental Hotel & Residences. De coronacrisis dwong haar om de stage na zes maanden af te breken, de koffers te pakken en terug te keren naar Nederland. In dit interview blikt ze terug op de coronavirusuitbraak tijdens haar stage in het Arabische emiraat. “Op sommige dagen vroegen ze wel 7.000 euro voor een enkeltje naar Nederland!”

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV