Programma's

Volgorde

Hotello Talk met Academy Director Marco ten Hoor

Hotello Talk

Hotello Talk met Academy Director Marco ten Hoor

Hotello Talk

Stenden Hotel Management School Academy Director Marco ten Hoor vertelt in deze nieuwe episode van Hotello Talk over recente uitdagingen, zorgen, zijn ervaringen en over zaken binnen Stenden waar hij enorm trots op is. Hoe kijkt hij terug op de afgelopen maanden en welke uitdagingen ziet hij voor de toekomst? Interviewer: Joël Bosma.

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV