Programma's

Volgorde

Hotello Talk met Erica Schaper

Hotello Talk

Hotello Talk met Erica Schaper

Hotello Talk

Presentator Joël Bosma praat in de eerste aflevering van Hotello Talk met Erica Schaper, voorzitter van College van Bestuur NHL Stenden, over de coronacrisis. Welke zorgen had ze? Is Schaper tevreden met de noodzakelijke omwenteling naar digitaal onderwijs? Hoe ziet zij de toekomst?

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV