Programma's

Volgorde

Masterclass Rachel Zonneveld: de subtiele kunst van netwerken

Masterclass

Masterclass Rachel Zonneveld: de subtiele kunst van netwerken

Masterclass

In deze masterclass vertelt Rachel Zonneveld (managing director van founders Carbon Network) je alles over de kunst van het netwerken. Hoe ontwikkel je een relatie met mensen en bedrijven waarmee je in de toekomst mogelijk zaken wilt doen? Wat zijn de do’s en don’ts? En welke tips heeft Rachel voor online netwerken?

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV