Programma's

Volgorde

Never have I ever… f*cked-up?

Get Ready First Year Students 2020

Never have I ever… f*cked-up?

Get Ready First Year Students 2020

Workshop “Never have I ever… f*cked-up?” (And what to L.E.A.R.N.T. from it)
Hosts: Tessa van der Aa & Trang Nguyen

“In een wereld vol successen is het ook belangrijk om je te focussen op de moeilijke momenten oftewel de f*cked up momenten. Hoeveel f*cked up situaties heb jij al meegemaakt in je leven en hoe kunnen we die omdraaien? Laten we dit met elkaar delen en ervan leren door middel van de L.E.A.R.N.T. methode.”

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV