Programma's

Volgorde

Duurzaamheid – Hoe ga je verspilling tegen bij het hotelontbijt?

Do's & Don'ts

Duurzaamheid – Hoe ga je verspilling tegen bij het hotelontbijt?

Do's & Don'ts

Sustainability – How do you avoid foodwaste at the hotel breakfast?

Elke ochtend zet een hotel een uitgebreid ontbijtbuffet klaar voor de gasten. Na elke ontbijtsessie blijft er veel voedsel en materiaal achter dat allemaal in een dezelfde container wordt gedumpt. Hoe kan dit anders?

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV