Programma's

Volgorde

Ondernemerschap in je studententijd

Get Ready First Year Students 2020

Ondernemerschap in je studententijd

Get Ready First Year Students 2020

Workshop Ondernemerschap in je studententijd
Hosts: Tim Wassenaar & Bas Mijnen | Io Vivat

Het wordt steeds belangrijker om tijdens je studie te starten met je carrière in plaats van daarna; studenten beginnen hun eigen inititieven en interessante bedrijven. Twee studenten van Io Vivat vertellen over hun eigen bedrijf, de keuzes die ze hebben gemaakt en over hun valkuilen en missie. Een must voor alle ambitieuze management studenten.

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV