Programma's

Volgorde

Hotello Talk en Smash Burger bouwen met Stuco Koken!

Hotello Talk

Hotello Talk en Smash Burger bouwen met Stuco Koken!

Hotello Talk

Studenten Jules de Jong en Wieger Appel bleven niet op hun lauweren rusten tijdens de coronacrisis. Tijdens een nachtelijke televisiesessie zagen ze een kookprogramma waarin een ´Kapsalon´ werd bereid. Het bracht de vrienden op een briljant idee: Stuco Koken! Jules en Wieger laten in hun eigen kookshow zien hoe je snel, lekker en eenvoudig een smakelijke hap klaarmaakt. Echt studentenvoer.

Deze aflevering bestaat uit twee delen: deel 1 is een Hotello Talk geleid door onze presentator Joël Bosma. In deel 2 is Stuco Koken aflevering 10 te zien, waarin Jules en Wieger met veel enthousiasme showen hoe je eenvoudig een overheerlijke Smash Burger bouwt! Om je vingers bij af te likken. Stuco Koken!

Meer afleveringen van Stuco Koken? Check ze hier: https://www.youtube.com/c/StucoKoken/videos

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV