Programma's

Volgorde

Impact van COVID-19 op duurzaamheid in de hospitality sector

Masterclass

Impact van COVID-19 op duurzaamheid in de hospitality sector

Masterclass

In de laatste masterclass van dit studiejaar bespreekt Elena Cavagnaro (Stenden HMS professor of sustainability & tourism) de impact van COVID-19 op de gastvrijheidssector. Versnelt of vertraagt het verduurzamingsproces in de gastvrijheidssector door de coronacrisis? Wat voor een soort verstoring is COVID-19 voor hospitality: een positieve of een negatieve?

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV