Programma's

Volgorde

Hotelreceptie – Hoe check je gasten op een servicegerichte manier in?

Do's & Don'ts

Hotelreceptie – Hoe check je gasten op een servicegerichte manier in?

Do's & Don'ts

Een buitenlandse vrouw is voor een congres in de stad en wil inchecken bij de receptioniste. De gast probeert in gebrekkig Engels uit te leggen dat ze een reservering heeft gemaakt. Maar de receptioniste kan de reservering niet vinden in de computer. Ze stapt zonder iets te zeggen op en gaat naar achter om verder te zoeken en navraag te doen. De gast blijft verward achter… Hoe moet het wel?

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV