Programma's

Volgorde

Masterclass Dick Slootweg: trends in foodservice

Masterclass

Masterclass Dick Slootweg: trends in foodservice

Masterclass

In deze eerste Stenden Masterclass geeft Dick Slootweg (CEO Bidfood) een presentatie over zijn distributiebedrijf Bidfood: een groothandel in voedsel voor de horeca. Slootweg neemt ons mee langs de trends in foodservice voor de horeca: gemak, het belang van data en nog veel meer. Hoe belangrijk zijn trends voor je bedrijfsstrategie? En wat is de invloed van de coronacrisis op deze trends?

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV