Programma's

Volgorde

Jasper en Niels ten Cate: “Wees creatief en flexibel”

Coronavirus

Jasper en Niels ten Cate: “Wees creatief en flexibel”

Coronavirus

Jasper ten Cate is oud-student van Stenden en zit momenteel in de klankbordgroep van NHL Stenden. Samen met zijn broer Niels runt hij Hotel ten Cate in Emmen, een kleurrijk familiehotel dat de twee jonge ondernemers in 2019 hebben overgenomen van hun vader. En waar studenten van Emmen regelmatig stage lopen. In dit eind maart afgenomen interview vertellen Jasper en Niels over de impact van COVID-19 op hun prille ondernemerschap.

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV