Programma's

Volgorde

Leiderschap – Hoe werk je een nieuwe medewerker zo goed mogelijk in?

Do's & Don'ts

Leiderschap – Hoe werk je een nieuwe medewerker zo goed mogelijk in?

Do's & Don'ts

Management – What is the best way to settle in a new employee?

Een nieuwe medewerker moet worden ingewerkt, maar op haar eerste dag heeft niemand tijd voor haar om haar te begeleiden. Ze heeft geen idee wat ze moet doen en staat middenin de drukte er verloren bij. Hoe vang je nieuwe medewerkers op?

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV