Programma's

Volgorde

Masterclass Dr Ran Zhang: Hotels en YouTube

Masterclass

Masterclass Dr Ran Zhang: Hotels en YouTube

Masterclass

Presentator Erwin Losekoot en Dr Ran Zhang (senior docent NHL Stenden en researcher) discussiëren in deze masterclass het belang van Social Media voor hotels en hospitality ondernemingen. En dan specifiek het gebruik van YouTube door hotels, waar Dr Zhang uitgebreid onderzoek naar deed. Welk praktisch advies heeft hij voor hotels en hospitality ondernemingen?

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV