Programma's

Volgorde

Studente Janine Zomer: “Het voelde alsof de grond onder mijn voeten vandaan trok”

Coronavirus

Studente Janine Zomer: “Het voelde alsof de grond onder mijn voeten vandaan trok”

Coronavirus

Stenden Hotel Management School studente Janine Zomer liep stage bij The Marker Resort Key West in Florida (VS) toen de coronacrisis uitbrak. Noodgedwongen moest ze haar stage afbreken en terug naar Nederland. “Gelukkig kon ik terugvliegen naar huis.”

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV