Programma's

Volgorde

Wine o’clock met Dionysus!

Get Ready First Year Students 2020

Wine o’clock met Dionysus!

Get Ready First Year Students 2020

Workshop Wijnvereniging Dionysus
Hosts: Mirthe Brummelman & Thom Goris

Geniet jij van een lekker glaasje wijn? Dan is dit de perfecte workshop voor jou! Schenk jezelf een lekker glas wijn in en wij geven jou een introductie in de verschillende wijnsoorten, leggen uit hoe je wijn proeft en tippen de lekkerste wijn en spijs cominaties!

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV