Programma's

Volgorde

Viola Mulder over afstuderen: “Onze studenten gaan ervan uit dat het goed komt”

Coronavirus

Viola Mulder over afstuderen: “Onze studenten gaan ervan uit dat het goed komt”

Coronavirus

Viola Mulder van adviesbureau Voilà is niet alleen oud-studente van Stenden, als schakel tussen studenten en het werkveld begeleidt ze studenten van Stenden HMS Emmen tijdens hun afstudeerstage. Heeft de coronacrisis en het wegvallen van afstudeerplekken direct invloed op het afstudeertraject van de studenten? Maken studenten zich zorgen? En hoe ziet Mulder de horeca na de crisis?

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV