Programma's

Volgorde

Wat is de invloed van jouw Social Media op je volgende baan?

Get Ready First Year Students 2020

Wat is de invloed van jouw Social Media op je volgende baan?

Get Ready First Year Students 2020

Workshop: Wat is de invloed van jouw Social Media op je volgende baan?
Host: Iris Rogmans – Recruitment Consultant | Independent Recruiters Groep

“We gebruiken het allemaal: Instagram, Facebook, LinkedIn, WhatsApp… Wanneer je een foto of een tekst plaatst, dan denk je waarschijnlijk niet na over de gevolgen voor je toekomstige carrière. Maar wat voor effect heeft het eigenlijk?”

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV