Programma's

Volgorde

Hotello Talk met Erwin van der Graaf: eigendomsconstructies

Hotello Talk

Hotello Talk met Erwin van der Graaf: eigendomsconstructies

Hotello Talk

Altijd al willen weten hoe dat nou precies zit met de eigendomsstructuur van een hotel of meerdere hotels? Hotello Talk host Joël Bosma interviewt Erwin van der Graaf (vicepresident operations Accor) over eigendomsconstructies in de hotelsector. Hoe kan een eigendomsstructuur van een hotel eruit zien? Is de manager van een hotel bijvoorbeeld ook de eigenaar? Hoe zit het als een hotel onderdeel is van een keten? En hoe ziet een franchiseconstructie eruit? Van der Graaf gaat in deze Hotello Talk ook uitgebreid in op de structuur binnen Accor. De van oorsprong Franse multinational exploiteert verschillende hotelmerken over de hele wereld.

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV