Programma's

Volgorde

Hoe kleed ik me representatief?

Get Ready First Year Students 2020

Hoe kleed ik me representatief?

Get Ready First Year Students 2020

Workshop van Algemene Studentenvereniging Sempiternus
Host: Luc Ruiter

Gedurende deze workshop leer je hoe jezelf op een nette en representatieve manier kunt kleden. Hoe presenteer je jezelf tijdens belangrijke afspraken en sollicitaties? We leggen de voordelen van representatief kleden uit en hoe je hierdoor je doel bereikt.

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV