Programma's

Volgorde

Hotello Talk met Merlin Melles (Carbon Network)

Hotello Talk

Hotello Talk met Merlin Melles (Carbon Network)

Hotello Talk

In navolging van de masterclass van Rachel Zonneveld (managing director founders Carbon Network) eerder deze week over de kunst van het netwerken schuift in deze Hotello Talk haar collega Merlin Melles aan. Zij is oprichter en directeur van founders Carbon Network (fCN) en daarnaast (mede-)oprichter van Managers Carbon Network (MCN) en Pearlcard. Melles beschikt over een gigantisch netwerk verspreid over allerlei branches dat zij graag deelt met onze studenten die stage komen lopen bij haar. Hoe kijkt Melles tegen de afgelopen periode van lockdown aan? Hoe voorziet zij de toekomst? En wat wil zij graag meegeven aan onze studenten? Het interview wordt geleid door Joël Bosma.

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV