Programma's

Volgorde

Masterclass Viona Terleth: persoonlijk leiderschap in stressvolle tijden

Masterclass

Masterclass Viona Terleth: persoonlijk leiderschap in stressvolle tijden

Masterclass

Viona Terleth van Terleth Strategy & Change neemt de kijker mee in een masterclass over persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling in moeilijke, stressvolle tijden. Wat is belangrijk om persoonlijke groei te realiseren?

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV