Programma's

Volgorde

Masterclass Erwin van der Graaf: het bestrijden van mensenhandel in hotels

Masterclass

Masterclass Erwin van der Graaf: het bestrijden van mensenhandel in hotels

Masterclass

Masterclass van Erwin van der Graaf (Vice President Operations bij Accor) over mensenhandel in hotels in Nederland. Mensenhandel, waar hebben we het dan over? Welke impact heeft mensenhandel op de hotelindustrie in Nederland? Hoe kun je het herkennen als medewerker? En als je prostitutie vermoedt in één van je hotelkamers, hoe handel je dan?

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV