Programma's

Volgorde

Hoe maak je een kick-ass presentatie?

Get Ready First Year Students 2020

Hoe maak je een kick-ass presentatie?

Get Ready First Year Students 2020

Workshop: How to create a kick-ass presentation?
Host: Mandy Schild – Owner | Speakers Club & Present Savvy

De tijden veranderen… Veel tools en technieken zijn online beschikbaar. Wat zijn de beste tools? Hoe kun je behalve een mooie, ook zo snel mogelijk een effectieve presentatie creëren? En wat zijn de trends op dit gebied?

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV