Programma's

Volgorde

Stenden Hotel GM Anton van der Sluis over praktijktraining: “Toetsing 3 P’s gaat nu online”

Coronavirus

Stenden Hotel GM Anton van der Sluis over praktijktraining: “Toetsing 3 P’s gaat nu online”

Coronavirus

Door de coronacrisis heeft het Stenden Hotel noodgedwongen tijdelijk de deuren gesloten. Hierdoor valt de praktijktraining voor studenten op de werkvloer weg. Hoe kun je dan nog toetsen op de 3 P’s (Preparation, Participation, Professionalism)? General Manager en praktijkbegeleider Anton van der Sluis legt uit hoe zij dit op een creatieve en innovatieve wijze opvangen door online praktijktraining en relevante opdrachten.

Bekijk meer

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV