Programma's

Volgorde

Introductie door Academy Director Marco ten Hoor

29:31

Beginnen met studeren aan Stenden Hotel Management School

11:03

Leer Leeuwarden kennen

11:18

Je netwerk in je broekzak

3:25

How to drive commerce in a hospitality business

24:33

Updates in de categorie: Design Based Education

Updates in de categorie: Design Based Education

Design Based Education

In Design Based Education (DBE) gaan studenten aan de slag met een actueel vraagstuk uit het werkveld. Samen onderzoeken ze een praktijkvraag en komen met vernieuwende ideeën. Om zeker te weten dat het idee werkt, worden de plannen getest in de praktijk. Leren door te proberen en te doen!

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV