Programma's

Volgorde

Introductie door Academy Director Marco ten Hoor

29:31

Beginnen met studeren aan Stenden Hotel Management School

11:03

Leer Leeuwarden kennen

11:18

Je netwerk in je broekzak

3:25

How to drive commerce in a hospitality business

24:33

Do's & Don'ts

In de serie Do's & Don'ts zien we veelgemaakte fouten op de horecavloer: een manager die in het zicht van de gasten uitvalt tegen een werknemer, een nieuwe werknemer die op de eerste werkdag aan haar lot wordt overgelaten, een horecaondernemer die de zaakjes niet voor elkaar heeft... De dagelijkse realiteit in veel horecazaken. Vervolgens laten we zien hoe het juist wel moet. Doe je er voordeel mee!

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV