Programma's

Volgorde

Introductie door Academy Director Marco ten Hoor

29:31

Je netwerk in je broekzak

3:25

Leer Leeuwarden kennen

11:18

Beginnen met studeren aan Stenden Hotel Management School

11:03

Hoe maak je een kick-ass presentatie?

27:30

How to drive commerce in a hospitality business

24:33

Leeuwarden als jouw studentenstad: Q&A sessie

20:57

Never have I ever... f*cked-up?

22:49

Ondernemerschap in je studententijd

26:30

Hoe kleed ik me representatief?

12:15

Alle onderwerpen

Op StendenHMS.TV vind je video's terug over alle onderwerpen en facetten die relevant zijn voor de Stenden Hotel Management School opleiding: leiderschap en management, gastvrijheid, vakkennis, duurzaamheid, personeelswerving. technologie, trends en horecabeleving.

Over StendenHMS.TV

Hostmanship in beeld gebracht

StendenHMS.tv is het videoplatform van Stenden Hotel Management School. Alles wat je altijd al wilde weten over hostmanship en hospitality worden in korte en heldere video’s uitgelegd. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: hostmanship. Het gaat om een mentaliteit: de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een Stenden Hotel Management School student is klaar voor de toekomst en een ‘game changer’ in de hospitality industry.

StendenHMS.tv is het gloednieuwe videoplatform voor Stenden Hotel Management School gemaakt in samenwerking met HorecaNederland.TV

Meer over StendenHMS.TV